Najnovšie recenzie zo sekcie Hula hoop
Skušam stale ale ako keby sa mi to zadrhavalo rozbehne sa to zavažie a potom sa to zadrhne a musim skušať znovu tak snad na to pridem
Produkt som vyskušala . V cvičení s týmto produktom sa musím ešte trošku zdokonaliť a bude to perfektné.
- Pevny material
- Kotva sa po 2 mesiacoch rozsypala
tovar nebol na sklade tak nemám čo hodnotiť
- Ihneď sa pokazilo uzamykanie
Pri prvom použití, keď som ten kruh poriadne nedokázala roztočiť a udržať, som rozmýšľala, čo za somarinu som to kúpila a ako sa toho zbavím. Na moje veľké prekvapenie, na druhý deň to šlo omnoho lepšie. Na vnútornej strane obruče sú výstupky, robia sa z nich modriny a je to bolestivé, ale asi to tak má byť, aby človek pri cvičení napínal svaly trupu a brucha. A naozaj treba trocha viac priestoru pri cvičení (mám obruč s priemerom 100cm).
Efekt cvičenia zatiaľ ešte posúdiť neviem.
- výborný
- Spĺňa účel, spokojnosť
- Vyborna pomocka na cvicenie
- Pri cviceni sa mi kruh otvoril
- Nie moc kvalitne spoje
Velmi zly, takmer nepouzitelny produkt. Vystupene cast su bolave pripouziti. Najradsej by som ho vratila naspat a urcite neodporucila nikomu.
- pri používaní sa rozpadne.
všetko super,ale spojovacia časť je spevmemá lem umelými gombíčkami ukotvemými ma pružimkách,čo ktovie akú trvamlivosť pri pravidelmom používamí bude mať.Imak super všetko. :)
Perfektný kruh na cvičenie. Farba ružová a fialová. Kruh sa jednoducho poskladá, návod priložený. Cvičím s ním každý deň, jeho váha 1,2 kg mi neprekáža, zo začiatku som cítila, že mám modriny okolo pásu, ale bolesť po týždni pominula. Kruh dobre masíruje brušné partie a boky. Krúžkovanie mi išlo hneď ako som si obruč priložila k telu a začala točiť. Jednoznačne odporúčam, perfektné cviky s kruhom nájdete aj na kanáli Y.T.
- Rýchle poskladanie, obručou sa dobre cvičí, nie je príliš ťažká, pre začiatočníka OK
- Sposobuje bolesť a modriny
- Masazne gulicky su tvrde
Neodporučam, mala som už podobné hula hop na cvičenie. Toto sposobuje bolesť a modriny, určite neodporučam ! Skúšali to traja známi, všetci potvrdili že krútenie s tým nemá nič spoločné s masážou ale s bolesťou. Sposobilo mi modriny pretvavajuce tyzden !
Urcite sa skusenost neda uplne porovnat s casmi, ked som sa ako dieta hrala s obrucou na gymnastky.. masazne vycnelky a i samotna tazsia vaha obruce teda rozhodne dodala na vaznosti (aj napriek ruzovej farbe) a ked docvicim, istotne sa ako dieta necitim :) prvy pocit bol trochu neprijemny a nepohodlny, ale uz si zvykam.. kazdopadne som s tym dopredu pocitala, vdaka predchadzajucim recenziam, ktore som si tu precitala. Takze to nevnimam ako negativne prekvapenie a ako nedostatok, kedze to ma opodstatnenie. Takze odporucam! Cheers!
- dobre sa s ním krúži
Je to hullahop plochy a dcerka sa sklamala tak to ani nepouziva.
- Tenší driek
- Obruč príjemne masíruje